21 iunie 2014

Povestea unei expozitii ratate (IV) - Scrisoare cãtre dom' Director

E vineri, 20 iunie, ora 8:00


Stimate Domnule Director,

               Am aflat, din surse neoficiale, ca doriti sa scoateti din Galeria “La gard” expozitia de fotografie Constantin CIOBANU, care este programatã sã se deruleze pe perioada 16 – 29 iunie 2014.

               Vã rog sã pastrati programarea fãcutã cu circa 9 luni in urmã. Exista persoane din Iasi, care nu au avut posibilitatea sã vizioneze expozitia, din motive obiective (plecat din tara, probleme de sanatate, etc) si care ar dori sa faca acest lucru. De asemenea exista persoane din alte orase, care vor face deplasarea la Iasi, la sfârsit de sãptãmânã si care doresc sã vadã expozitia.

               Indiferent de pãrerea Dumneavoastrã, cu privire la lucrarile expuse consider ca este un gest firesc sa respectãm o intelegere, chiar si verbalã, cu privire la desfasurarea unui eveniment public. S-au facut anunturi in presa, in institutii publice si private.

               Va reamintesc faptul ca am cedat o saptamana din timpul programat initial pentru expozitie (expozitia era programata pentru perioada 9-29 iunie 2014), pentru prelungirea expozitiei de fotografie a copiilor.

               In contextul economic si social  actual, prin care trece societatea noastra, cred cã respectarea unei intelegeri este o problema de bun simt, de ordine, de disciplina si de principiu. La fel mi se pare si faptul de a anula eforturile (materiale, fizice sau intelectuale) consumate de un grup de cetateni ai urbei noastre, pentru realizarea unui astfel de eveniment.

Va multumesc pentru intelegere si va doresc mult succes si profit in proiectele pe care le initiati.



                              Cu stima,

                                             Ing. Constantin CIOBANU

                                             Cetatean al Municipiului Iasi

                                             cu toate taxele platite la zi 
membru al Clubului Fotografilor de pe lângã Casa de Culturã a Mun. Iasi "MIhai Ursachi"



Domnului Director al Casei de Culturã a Municipiului  Iasi “Mihai Ursachi”